In januari, uiterlijk medio februari 2020 ontvangt u de factuur voor uw deelname aan de collectieve beveiliging. Deze factuur kreeg u tot voorkort van G4S. Mocht u toch een factuur van G4S ontvangen, vragen wij u deze niet te betalen en ons te informeren. Ondanks het feit dat wij goede afspraken met elkaar gemaakt hebben, kan het zijn dat er toch iets mis gaat en dat willen wij graag weten zodat wij dit voor u kunnen oplossen.

Er zijn meerderen redenen om de facturatie zelf te gaan uitvoeren. Allereerst willen wij veel meer contact met onze deelnemers, daarom verzorgen wij de facturatie, nieuwsbrieven en hebben wij een Servicedesk ingericht. Ten tweede willen wij ons dienstverleningspakket in de komende jaren gaan uitbreiden / aanpassen. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk om te weten wat er speelt, wat u als deelnemer belangrijk vindt zodat onze dienstverlening goed aansluit bij de wensen bij de ondernemers. Als laatste merken wij dat het lastig is om binnen een grote organisatie zoals G4S, maar dat geldt eigenlijk voor iedere groot bedrijf, de juiste persoon te spreken te krijgen als je niet beschikt over een naam. Dit zorgt ervoor dat mensen niet de juiste personen kunnen spreken en blijven zitten met de vragen / opmerkingen die zij hebben. Wij willen u graag rechtstreeks te woord staan, service verlenen en 1 punt creeeren waar u met al uw vragen terecht komt. Vanuit daar zorgen wij voor een antwoord en besparen wij u een zoektocht.

Feedback
In deze fase waarin er een aantal dingen veranderen, stellen wij feedback erg op prijs. Juist van uw reactie kunnen wij leren. Dus als u (hierover) een vraag heeft, dan kan dat vanzelfsprekend en kunt u contact met ons opnemen. Bij contact vindt u onze gegevens.

Al jaren bestaat binnen politie Nederland de behoefte om onze "extra ogen", oftewel de beveiligingscamera's, hangen ten behoeve van het opsporingsproces. Door de toename van camera's binnen onze maatschappij is deze behoefte steeds sterker geworden. Camera in beeld is een digitale kaart waarop je kunt zien waar camera's hangen. Een collega kijkt voor een onderzoek even op Camera in Beeld en ziet in één oogopslag welke camera's zicht hebben op de openbare weg en mogelijk iets geregistreerd hebben bij een incident. 

Hoe meer burgers en ondernemers hun camera's aanmelden, hoe effectiever de politie kan werken. De volgende informatie staat in het systeem: waar de camera hangt, of er wel/geen opnames gemaakt worden en wat de bewaartermijn is, contactgegevens van de eigenaar en een zichtveldfoto zoddat bekend is welk gebied de camera waarneemt. Wij willen u vragen om, als u een of meerdere camera's heeft, deze aan te melden. Dit kan via deze link helemaal onderaan de pagina vindt u het formulier.


Colofon:
Jurjen de Jong Communicatie, Amstelveen | Websitebouw: EMMA-design, Joure
achtergrondafbeeldingen
achtergrondafbeeldingen